Duygu-düşünce ve davranış arasındaki ilişkiyi kavrayarak bunları çevreleri ile bütünleştirebilmelerini kolaylaştırmak amaçlanmaktadır.
Çocuklarla Mahremiyet Eğitimi Atölyesi (Ailelere Özel) Çocuğuma Mahremiyet Eğitimini Ne Zaman ve Nasıl Vermeliyim?
Zihninizin potansiyeli henüz keşfetmemiş olabilirsiniz. Nörodikkat eğitiminle zihninizin sınırlarını keşfedelim.
Lise ve üniversiteye girecek öğrenciler için beyninizin gerçek potansiyelini birebir fark edeceğiniz daha önce görülmemiş bir eğitim
Drama süreçlerinde bir öğrenme, etkileşim sağlama ve sosyalleşme ile birlikte, güveni ve kendine saygıyı da geliştirir. Yaratıcı drama bireyin toplumsallaşmayı öğrenmesinde, kendisini sosyal bir varlık olarak tanımasına katkıda önemli bir yere sahiptir.
Masal terapisi sürecinde çocuklar, kendileri ve etraflarındaki dünya ile kurdukları ilişkiler hakkında, negatif olarak tecrübe ettikleri yoğun duygusal olayları masal sırasında ifade ederler.
Duyusal oyunlar beyin gelişimi destekler. Çocuk dünyadaki nesneleri de tanır bir yandan.
Bibliyoterapi, çok kısa bir tanımla, kitapla tedavi anlamına gelmektedir. Bu yöntemdeki amaç, kişinin duygusal sorunlarını anlaşılabilmesini sağlamak, hayata karşı uyum sorunlarının aşılmasını gerçekleştirmek ve kişinin içinde bulunduğu ruh halinin tüm de
Evimize gelen misafir için önceden hazırlanırız. Mekan yemekler masa düzeni şerbetli tatlılar elbise sevdiğimiz yardımcılarımız oda kokusu vs. vs. tüm hazırlıklar tamamlandığında artık sen de güvenle misafirine ağırlayabilirsin.